Back to top

Sabbath Bible Lessons

Поуке о Светом Духу

 <<    >> 
  Субота, 1. децембар 2018.

Дар прве суботе за цркву у Мејдену, Нова Каролина, САД

Драга браћо,

Хришћански поздрав уз Приче 3:5,6: „Уздај се у Господа свим срцем својим, а на свој разум не ослањај се. На свим путевима својим имај Га на ум, и Он ће управљати стазе своје.“

Већ дуже време, браћа у Шарлоту, Нова Каролина, желе да саграде још један светионик у славу Божју – и ми заиста верујемо да је Господ управио нашу стазу према граду Мејден. Од првог тренутка када смо видели ову зграду, Господ је отварао врата и утицао на срца, и браћа су, уз много молитве и самоодрицања, наставила са куповином. Заиста верујемо да је Господ дотакао срце продавца, будући да смо успели да купимо ово имање по цени мањој него што смо испрва очекивали.

Браћа су из Manuscript Releases,vol. 4, p. 281, читала речи подесне за ову куповину:

„Нама се нуде имања, и нека од њих би требало купити када је јасно да је то оно што нам је потребно, и када се могу издвојити средства за њихову набавку без оптерећујућих дуговања... Чињеница је да су, у много случајева, власници ових имања нестрпљиви да их продају и самим тим спремни да понуде и нижу цену, и то нам свакако иде у корист.“

Ова зграда је структурално чврста, али су јој потребне поправке да би се модернизовала и прилагодила за сврху дома молитве. Иако мале, промене су ипак скупе. Поднели смо велике жртве у погледу нашег времена и новца, али нам је потребно још средстава. Процена је да бисмо са 50 хиљада долара могли покрити све трошкове.

Апелујемо на великодушност наше црквене породице, да нам се придружи у подизању светионика истине у овом подручју, како бисмо довршили овај пројекат. Позивамо вас да будете оруђе у Божјим рукама за помоћ у спасавању душа у Мејдену и његовој околини.

Унапред хвала! Хвала вам за ваше молитве и помоћ.

Браћа и сестре у Шарлоту

 <<    >>