Back to top

Sabbath Bible Lessons

Поуке о Светом Духу

 <<    >> 
  Субота, 6. октобар 2018.

Дар прве суботе за црквени пројекат Скофилд, Нови Јужни Велс, Аустралија

Драги чланови Суботне школе широм света!

Сиднеј је највећи град и финансијска престоница Аустралије. Утицај Аустралије у пацифичкој регији Азије константно расте последњих неколико година и довршетак центра цркве и Уније овог подручја неопходан је како би се проширио тај утицај у духовном погледу.

Крајем 1990-их година преселили смо и цркву и централу Уније у западни део Сиднеја, у предграђе Скофилдс. Због високе цене зграде, успели смо да довршимо централу Аустраоазијске Уније као и трпезарију коју користимо као цркву. Сада смо спремни за другу фазу пројекта која укључује просторије за Суботну школу као и тоалете који су нам неопходни.

Већина часова у нашој мисионској школи Елим одржавају се у овој цркви и она постаје велики центар за евангелизацију. Прилике за дело евангелизације стално расту, чак и након завршетка школе, а са више радника имамо и веће могућности. „Ово дело треба да се врши по целом свету и, док се приближавамо крају времена, Господ ће утицати на многа срца да се укључе у тај посао. Ако можеш да употребиш свој утицај да би се отпочело са послом у Сиднеју, спасиће се многе душе које до сада још нису чуле за истину. Градове треба обрађивати. Божја спасоносна сила треба да прође кроз градове као запаљен жижак.“ – Евангелизам, 317.

Сиднеј је по трошковима живота осми у свету, а финансијска потраживања наших чланова су велика. Црква у Скофилду била је веома издашна у помагању другим крајевима света, али сада је нама потребна ваша помоћ. Имамо довољно средстава да започнемо пројекат, али да бисмо га и завршили потребна нам је ваша помоћ. Наша је искрена молитва да вас Господ благослови у вашој великодушности за унапређивање Његовог дела у овој регији.

Браћа и сестре из цркве у Скофилду

 <<    >>