Back to top

Sabbath Bible Lessons

Lessen uit de brieven van Petrus (I)

 <<    >> 
  SABBAT, 1 juni 2024

Eerste Sabbatgaven voor een Buitenlands Zending Project in de Pacific Regio

Het werk van het verspreiden van de evangelieboodschap in deze wereld is een enorme opgave juist voor vele zielen om toch het goede nieuws van verlossing te horen. De Heer verklaart, dat ‘dit Evangelie van het Koninkrijk zal in de gehele wereld gepredikt worden tot een getuigenis voor alle volken; en dan zal het einde komen’ (Matthéüs 24:14). God houdt van ieder persoonlijk van de 7,8 miljard mensen op deze wereld en wil hen allemaal de kans geven zich tot Hem te wenden.

Er zijn veel religies in de Pacific regio, waaronder Taoïsme, Boeddhisme, Islam en Christendom; de meerderheid echter identificeert zich als niet-religieus of atheïstisch. Er is hier werkelijk een groot werk te doen.

“De ganse wereld staat open voor het Evangelie. Ethiopië strekte zijn handen uit naar God. Vanuit Japan, China en India, van de nog in duisternis verkerende landen van ons eigen continent, vanuit elke hoek van onze wereld kwam de roep van zondige harten, die de God der liefde willen leren kennen. Miljoenen en miljoenen hebben nog nooit iets gehoord van God of van Zijn liefde, die geopenbaard is in Christus. Het is hun recht deze kennis te ontvangen. Zij hebben dezelfde aanspraak op de genade van de Heiland als wij. En het is de plicht van ons, die de kennis hebben ontvangen, met onze kinderen aan wie wij deze kennis kunnen overdragen, op die roep in te gaan.” –Karaktervorming, blz. 264.

Hoewel de verspreiding van de boodschap niet dezelfde vrijheden mag hebben in sommige gebieden als andere, vindt de waarheid een weg naar de menselijke harten, en er zijn veel gelovigen in de reformatieboodschap op plaatsen, waar men het misschien niet verwacht. Deze Sabbat vragen wij u te bidden vooral voor dit werk, dat God ervoor zal zorgen door te kunnen gaan om meer zielen voor te bereiden voor Zijn koninkrijk.

Om de waarheid vooruit te helpen zijn middelen hard nodig om een plaats van aanbidding te helpen faciliteren om de zaak van de waarheid in het noorden van dit grote arbeidsveld te bevorderen. Wij vragen u om genereus te geven.

‘Want gelijk de regen en de sneeuw van de hemel neerdaalt, en daarheen niet weerkeert; maar doorvochtigt de aarde, en maakt, dat zij voortbrengt, en uitspruit, en zaad geeft de zaaier, en brood de eter. Alzo zal Mijn woord, dat uit Mijn mond uitgaat, ook zijn, het zal niet ledig tot Mij weerkeren; maar het zal doen, wat Mij behaagt, en het zal voorspoedig zijn in hetgeen, waartoe Ik het zend’ (Jesaja 56:10-11).

Namens uw broeders en zusters ver weg

 <<    >>