Back to top

Sabbath Bible Lessons

Параболе највећег Учитеља

 <<    >> 
  Субота, 2. јун 2018.

Дар прве суботе за цркву у Тотукудију, у Индији

Индија је земља са око 1,3 милијарде становника - по површини седма у свету. Њу сачињавају 29 држава и 7 савезних територија. Обала Индије се протеже на преко седам хиљада километара.

Тотукуди је велики лучки град који лежи на источној обали, близу Кањакумари, што је најјужнија тачка индијског потконтинента.

Током 2007. године, браћа из мисије Јужноиндијске Уније дошла су у посету неколицини браће адвентиста и њиховим породицама који су показали велико интересовање за садашњу истину. Након слушања и проучавања вести о пробуђењу и реформацији, једанаест душа се учланило у Реформни покрет. Дело се ширило, а вест реформације је допрла до неколико суседних села.

Браћа у Тотукудију имају богослужење у изнајмљеном објекту. Упркос нашим финансијским ограничењима, успели смо да купимо парче земље где бисмо подигли споменик Господу. Да бисмо спровели овај пројекат изградње цркве у дело, потребна нам је помоћ Божје деце широм света.

Ми стога усрдно молимо сву нашу браћу, сестре и пријатеље широм света, који цене вест реформације и по њој живе, да буду посебно великодушни у даровима за овај подухват. Потребне су нам такође ваше усрдне молитве како би овај пројекат могао да буде довршен на славу и част Божју.

„На све који верују, Бог је ставио терет подизања цркава, с нарочитом сврхом обучавања људи (мушкараца и жена) да се користе својим повереним способностима за добробит света, употребљавајући средства која им је Он дао на Његову славу. Он је људска бића учинио својим приставима. Они треба великодушно и захвално да употребљавају поверена им средства за напредак правде и истине. Треба да се користе талентима које им је Он поверио у развитку Његовог дела и ширењу Његовог царства.“ – Medical Ministry, 315.

Унапред захвални нашој браћи широм света што су отворили своја срца да радосно и великодушно дају прилоге за овај пројекат изградње цркве, молимо се такође да Бог обилно благослови све, како би ваше ризнице биле пуне, а ваше здравље добро. Амин.

Ваша браћа из Тотукудија

 <<    >>